Едно от най-важните неща за един родител е децата му

...
 Едно от най-важните неща за един родител е децата му
Коментари Харесай

Щастливи деца в училище? Възможно е!

 Едно от най-важните неща за един родител е децата му да порастват щастливи. Училището е огромна смяна, както за дребните, по този начин и за възрастните. Но заслепени от упоритости за огромно бъдеще, от време на време забравяме да си зададем въпроса „ Как децата ни да бъдат щастливи в учебно заведение “?. Споделяме няколко насоки за този дълъг развой и не забравяйте, че заниманията сред учебното заведение и дома, вашата мотивация, са основни за щастието на децата.

Изучаване на непознат език

 Много родители избират да запишат децата си на езикови курсове преди началното учебно заведение. Има редица школи, които дават образование посредством развлечение, улеснение при връзка с дребните, самостоятелен метод. Разбира се, цялостната обществена интеграция не се реализира бързо, само че сходни занимания за деца са една добра опция те да свикнат с образователен развой, да поддържат връзка с възрастен, който не е от фамилията, в тази ситуация преподавател, както и да споделят със свои връстници.

Продължавайте постепенно

 Ентусиазмът на възрастните по отношение на интеграцията на децата може да бъде демонстрация на припряност. Не забравяйте да позволите на детето да се интегрира последователно. Не очаквайте то незабавно да се научи да основава нови другарства в учебно заведение, изключително в случай че сте решили да промените образователното заведение.

Комуникирайте и не подминавайте дребните неща.

 Децата постоянно не споделят какво са правили денем. Те живеят в сегашното. В момента, когато ги вземете от учебно заведение или занималня, техните мозъци са съсредоточени в последните минути. Тогава те мислят за напускането на общността учебно заведение и стартират да се концентрират върху вас. Това, което са създали сутринта, е от дълго време за тях. Важно е да попитате какъв ден са имали, само че не очаквайте обстоен отговор. Подробностите обаче могат да бъдат прочувствено значими, тъй че, в случай че загатват даже дребни детайлности за учебното заведение, може да научите повече за тях от възрастен, който е бил там по това време.

Игрите отвън учебно заведение

 Играенето отвън учебно заведение дава на родителите доста информация за възприятията на детето и равнището на обществена зрялост. Стилът на игра у дома постоянно няма никаква връзка с това по какъв начин децата играят в учебно заведение. Очакванията, пространството, планирането и груповата динамичност са изцяло разнообразни във всяка среда. Хубаво е да се сближите с деца от класа на детето ви, с техните родители, да изградите общественост към учебното заведение. Игрите са индикатор за това дали вашето дете е щастливо в учебно заведение или не.

Слушайте деликатно за това, какво радва детето ви в учебно заведение.

 Няма по какъв начин да знаете за всеки интерес или гений на вашите деца, само че бихте могли да поддържате добра връзка с техните учители. За да улесните връзката, дайте знак на възпитателите, че се интересувате от страстите на детето, от това в кои области има мощни представяния, какво го кара да се смее, до момента в който е в учебно заведение. Когато хванете тази нишка, ще може да окажете вашата поддръжка по един или различен метод, с цел да продължат децата ви да се усещат добре в учебно заведение.

Намиране на учебна просвета и атмосфера, които дават отговор на темперамента и ползите на детето ви.

 Изборът на образователно заведение е значим, без значение дали детето потегля в първи клас или му следва да избере подобаваща гимназия след 5-и, 7-и клас. Щастието включва възприятие за принадлежност и идентификация. С други думи, децата се усещат удобно, когато родителите и учителите споделят полезности им. Ето за какво е значимо да потърсите среда, в която децата ще се усещат добре и ще могат да развиват себе си по най-хубавия метод.

Инфо: www.az-jenata.bg

Източник: uchiteli.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР